Moltas, Sonja, Gimli och Elsa

11 augusti, 2017 kl. 12:47 | Publicerat i Uncategorized | 1 kommentar

Moltas är till salu på grund av anmärkning på armbågarna (grad 1). Han är en intelligent och energisk herre som behöver ett gott, aktivt hem. Kontakta Diana vid intresse.

Sonja råkade bli kvar hemma hos mig. I stamtavlan heter hon Alpha Betty och kallades till en början följdriktigt för Betty. Men en morgon förvandlades hon till en Sonja, vet inte vad som hände riktigt. Fast hon har ”fel” färg så är hon charmig som få och visar ett väldigt lovande temperament och jag är superglad för henne.

Gimli har röntgats med B på höfterna! Han är dock fortfarande så pälsfattig att han inte riktigt fastnar på bild.

Elsa har varit hos oss i ett par veckor. Sista dagen kom jag på att jag glömt föreviga henne, vilket var av nöden tvunget eftersom det mest finns valpbilder på henne. Pälsen som varit helt borta är åtminstone på gång att komma. Och lägg märke till de underbara ögonen.

 

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Moltas har hittat ett hem uppe hos oss i Sundsvall på en gård med katter och hästar. Går alltid lös. 🙂 han är en mkt energisk och glad kille som gärna skäller (lite för mkt ibland) men kan lika snabbt slappna av. Han är väääldigt mammig om han får välja mellan husse och matte. Är du nyfiken på honom så finns jag på instagram: andersson_linda 🙂 vi är mycket nöjda med denna gosse som skänker oss väldigt mkt glädje. Snart har han bott hos oss i h varit en i familjen i 5 månader ☺️


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: